THE CHICKEN HOUSE WORMER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Chicken House Wormer. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 12:34 One slice was really small, it wasn't fillet of kip. Food was abit cold . Not like first time that it was completely hot.
14 apr 2024 om 10:21 It was perfect and tasty
14 apr 2024 om 0:20 Lekker vers zoals altijd
13 apr 2024 om 21:55 Burgers zijn goed!!
13 apr 2024 om 10:54 Erg lekkere gegrilde kipvleugels, gelijk nog eens besteld! Burgers zijn ook erg goed en grote porties. Bezorgtijden waren normaal op deze dagen van de week. Aanrader!
9 apr 2024 om 8:13 The food was perfect, delicious, clean, the packaging was good, and the food arrived hot, which is an excellent thing. Only the 15-minute delay was a problem, but not a big problem. As a regular customer, I am very satisfied.
8 apr 2024 om 7:47 Belachelijk lange bezorgtijd
7 apr 2024 om 21:13 Het duurde even maar dan heb je ook wat!!! Heerlijke kip, en flink heet qua temperatuur. Echt lekker. Gaan we zeker nog n keer bestellen
7 apr 2024 om 19:20 Het was gewoon heerlijk, wat ik alleen jammer vind bij een menu dat je maar kan kiezen uit drie drankjes die ik alle drie niet drink ik mis bv spa rood of blauw (is ook nog beter en goedkoper dan bv cola) voor de rest top
6 apr 2024 om 20:06 Zeer goed
31 mrt 2024 om 22:41 Op tijd bezorgd 20.30 uur en !!!
31 mrt 2024 om 20:54 Snel en heerlijk eten!